Home

Jeu de Boules toernooi 2018

Onder een stralende zon waren we met een 45tal enthousiaste jeu-de-boulers afgelopen woensdag samen op de banen van de Bàtard in Drunen. 

Zoals gebruikelijk was het landelijke toernooi weer uitstekend georganiseerd door de combinatie van vrijwilligers van Bàtard én onze werkgroep van Parkinsoncafé Midden Brabant.

De dag begon natuurlijk met een kopje koffie of thee met een lekkere vlaaipunt. 

Na de indeling in groepjes van vier speelden we ieder drie partijen, steeds met verschillende viertallen. In verband met de warmte werden de eerste twee partijen buiten gespeeld en na de lekkere lunch werd de derde partij op de binnenbanen gespeeld. We speelden voor het plezier, maar natuurlijk ook voor de winst. 

Zoals ook elk jaar was mevrouw Marie-Therese Kleijn, weduwe van Jan Arts, de naamgever van ons toernooi, aanwezig om de wisselbeker onder luid applaus voor de winnares (Johanna Quinten) te overhandigen. 

Ook ontvingen nog een tiental (willekeurige) deelnemers een kleine tegoedbon en natuurlijk werden de vrijwilligers van Bàtard bedankt met ieder een zonnebloem. 

Samenvattend, we waren met wat minder mensen dan de afgelopen jaren, maar het was een zeer geslaagde dag waarbij vooral de gezelligheid de grote winnaar was. 

Nieuws bericht