Home
M. Parkinson en Parkinsonismen door Sonja van Gils.

Pieter Maas opent de bijeenkomst om 14.08 uur.
Sonja van Gils zal ca. 14.30 uur aanwezig zijn.

Odette van Beurden krijgt de gelegenheid om haar onlangs uitgebrachte boek te presenteren. Het is deels een autobiografisch werk. Ze geeft in het kort aan, waar het boek over gaat. Dit is zowel over haar leven, maar ook over de natuur alsmede gedichtjes. De boeken zijn te koop voor € 19,90 Per verkocht exemplaar gaat € 3,-- naar de Parkinsonvereniging voor YOPPER-bijeenkomsten. Enkele tekeningen uit het boek liggen in de zaal.


M. Parkinson en Parkinsonismen

Sonja van Gils, parkinsonverpleegkundige, arriveert. Ze geeft uitleg over zichzelf en haar werkom- geving. Haar onderwerp Morgans Parkinson en parkinsonismen wil ze graag als interactief overleg behandelen.
Dit verslag is geen complete weergave van hetgeen besproken is, maar dat kan immers ook niet.
Mocht iemand nog behoefte hebben aan de sheets zoals deze door Sonja werden gebruikt, informeer dan even bij het secretariaat.

Belangrijk blijft dat informatie terug van patiënten naar professionals, onmisbaar is om verder te komen met bestrijding van se sympthomen, en nadien mogelijk zelfs de ziekte te genezen.


Landelijke dag parkinsonismen op 29 september bij van de Valk in Tilburg. Informatiebijeenkomst ETZ, locatie TSZ op 8 oktober 17.00 – 18.00 uur. Voorbereiding op de gesprekken met de parkinsonverpleegkundige en de neuroloog.

Bike4parkinson (klik hier) op 1 september in de Limburgse heuvels. (Sonja fietst zelf ook mee, alsmede Anita Matthijssen)

Het motto blijft: Pluk de dag! Geniet vandaag. Morgen bestaat nog niet.

Nieuws bericht