Home

Midgetgolf-middag bij de Financiën


Natuurlijk is het wel heel erg prettig als je op zo’n middag ook kunt genieten van het prachtige weer. 
Én daarmee begon deze middag al, met mooi weer en ieder in een goed humeur. We waren met een groep van 35 belangstellenden. 
Na de eerste kop koffie of thee volgde voor de nieuwelingen onder ons een globale uitleg over wat het spel allemaal kan inhouden.  We werden ingedeeld in groepjes van vier en opnieuw ervoeren we allen dat samenspel, samen ‘spelen’, wel heel amusant kan zijn.  Na de eerste 9 holes de eerste pauze waarin voor ieder een heerlijk ijsje.  Hoewel het vooral om het spelplezier gaan en niet om de winst werden toch al de eerste resultaten met elkaar vergeleken.   
Ook de tweede 9 holes werden daarna met heel veel plezier gespeeld. Daarna natuurlijk nog een drankje op het terras.  De resultaten werden genoteerd en met een scoreverloop tussen 102 en 46 zagen we dat ieder op zijn of haar niveau lekker bezig was geweest. 
Omdat het niet om ‘de knikkers’ ging, maar vooral om de spel- en speelvreugde werden een drietal prijsjes verloot onder de deelnemers.  Met een voldaan gevoel kunnen we dan ook terug kijken op deze geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Nieuws bericht