Home
Zo’n laatste bijeenkomst in het jaar is toch steeds iets bijzonders. En nu zeker omdat het voor het laatst is dat we in de Financiën onze kerstlunch organiseren.
We zijn als stichting steeds verheugd dat we een aantal gasten mogen verwelkomen. Nu zijn we met zestig mensen om te genieten van de met zorg samengestelde lunch.
Onder het genot van een kopje koffie wordt in het woordje  van onze voorzitter ieder welkom geheten en kort terug geblikt op de meer dan vijf jaren dat we hier in de Financiën steeds konden rekenen op de goede zorgen van het vaste team.
En dan… een heerlijke kom soep, lekkere broodjes, zeer gevarieerd beleg en ’n lekker kroketje gingen er bij ieder zeer wel in. Tussen de gerechten door hield onze voorzitter een inspireren kerstverhaal. Klik hier voor het Kerstverhaal
Na de heerlijke lunch werden de dames van het team op hun beurt verrast met een mooie (en waarschijnlijk ook heel smakelijke) taart. Na nog een laatste drankje namen we afscheid van elkaar, van het jaar en vooral van het ons zo vertrouwde restaurant de Financiën.
Tot 23 januari 2019, waar ieder dan zal worden verwelkomd in de Druiventros in Berkel-Enschot.

Nieuws bericht