Home
Vandaag was de eerste bijeenkomst van ons Parkinson-café in onze nieuwe locatie ‘de Druiventros’.
Natuurlijk wel even wennen voor allemaal, maar als iets goed is, went dat snel.
We hebben een mooie ruime lichte zaal met een gezellige uitstraling, goed meubilair, ’n prachtig scherm en Jan had gezorgd dat het geluid uitstekend was. Bij binnenkomst kregen alle aanwezigen twee ‘muntjes’ voor een kopje koffie en/of een drankje.

Even na twee uur kon Pieter dan ook de vijfenzestig aanwezigen een heel gelukkig 2019 wensen en konden we gaan beginnen met de (al traditie geworden) Nieuwjaars-loterij. We hadden, evenals voorgaande jaren, weer een mooi gevulde prijzentafel. Met het nodige gevoel voor theater werden voor en na de pauze, de lootjes getrokken, de getallen genoemd en de prijzen getoond en uitgedeeld aan de winnaars.

In de pauze kon ieder nog genieten van een drankje, een bittergarnituurtje en natuurlijk het gezellige ‘gekeuvel’ met elkaar. Gelukkig hadden bijna alle aanwezigen een of meer prijzen en konden we rond vier uur de laatste (hoofd)prijzen uitreiken. Kortom, we hebben met z’n allen genoten van een gezellige middag samen; ’n loterij met prachtige prijzen, lekkere drankjes en een bittergarnituurtje in een mooie locatie met uitstekende bediening.
Overigens ook heel fijn (en zeker ook heel welkom) dat een aantal van onze gasten met gulle hand doneerden.

Nieuws bericht