Home
LEZING RONDOM HET LEVENSTESTAMENT “

Wie geeft u het vertrouwen?”

We leven allemaal steeds langer en zijn in de laatste fase van ons leven niet altijd meer in staat om weloverwogen belangrijke beslissingen te nemen. Daarnaast vraagt de overheid van ons langer zelfstandig te blijven. Niet verwonderlijk dat het levenstestament op dit moment enorm in de belangstelling staat.

Een levenstestament, wat was dat ook alweer?
Een gewoon testament biedt géén oplossingen voor de situatie waarin u nog wel in leven bent, maar door mentale of lichamelijke beperkingen niet meer voor u zelf kunt zorgen. Het levenstestament biedt wél uitkomst! Een levenstestament is dan ook een testament dat werkt tijdens leven, waarin u vastlegt wat er dient te gebeuren als uzelf niet meer tot handelen in staat bent? Wie regelt dán alles naar uw wensen? Wie kunt u machtigen? Wat zijn uw wensen? Wat kunt u in een levenstestament vastleggen en wat juist niet? Wie is er bij gebaat dat u een levenstestament afsluit? Wat zijn de voor- en nadelen van een levenstestament?

Praktische antwoorden op al uw vragen
Tijdens deze informeren notarissen Antoine van Grinsven en Ivar Franken van DGF Notarissen te Kaatsheuvel u graag én volledig over het levenstestament aan de hand van verschillende praktijksituaties. Tijdens en na afloop van deze lezing is er vanzelfsprekend voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
Kortom, een lezing die u niet mag missen!

Nieuws bericht