Home
LEZING RONDOM HET LEVENSTESTAMENT

Ondanks het zeer warme weer was de opkomst zeer goed,. Vandaag mochten we weer enkele nieuwe gasten ontvangen, hopelijk geeft dit aanleiding om ons Parkinsoncafé vaker te bezoeken.
De voorzitter heette iedereen van harte welkom. Hij begon met een mededeling betreffende de vierdaagse. Anita Matthijssen heeft voor de Parkinsonvereniging de tocht volbracht en heeft hiermee €1.050 ,- opgehaald maar het totaal liepen 14 mensen mee voor dit doel en totaal hebben die €24.105,- opgehaald aan sponsorgeld, een fantastisch resultaat hiervoor klonk een groot applaus in de zaal.

Hierna gaf hij het woord aan de notarissen Antoine van Grinsven en Ivar Franken van DGF Notarissen voor hun presentatie. Om nu alles weer opnieuw te proberen samen te vatten lijkt mij niet nodig. Daarom kunt u de presentatie van deze middag nog eens rustig bekijken. Voor het openen van deze presentatie (Klik Hier)

Na de presentatie bedankte de voorzitter de notarissen en bood hun een lekker flesje wijn aan. Ook onze gasten bedankt voor hun aanwezigheid en volgende maand gaan we op bezoek bij het gilde Sint Ambrosius, Woensdag 28 Augustus U krijg hier begin Augustus .een mail van toegestuurd.

Nieuws bericht